Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
logo

Blog

La gestió del gluten en el comerç i la restauració



Elisa Mora de Checa, del departament tècnic de l'Associació Celíacs de Catalunya, oferirà una xerrada gratuïta dirigida al comerç, hotelers i restauradors sobre la problemàtica de l'aplicació de la llei d'al·lergens el proper 29 de novembre a la Fundació Mil·lenari de Vic.

En la xerrada es parlarà de la problemàtica de l'aplicació de la llei d'al·lergens i la importància de gestionar les fitxes tècniques de productes i es tractaran els següents punts clau:

- Captació d'informació de productes dels proveïdors.

- Gestió de fitxes tècniques de productes.

- Gestió dels escandalls de receptes.

- Dificultat de mantenir-ho tot actualitzat.

- Estratègies de col·laboració amb proveïdors.

L'objectiu és donar al sector les solucions necessàries per a una correcta aplicació de la llei.

Cal inscriure's a la jornada a en el següent enllaç:



Inscriu-te!