Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
logo

Blog

INQUIETUDS PAISATGÍSTIQUES, de Toni Martínez inaugura a la Sala d’Art de la Fundació Mil·lenariEn el marc del projecte EXPOSA’T, el dia 19 d’octubre a les 20 h i a la Sala d’Art de la Fundació Mil·lenari, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Inquietuds Paisatgístiques, de l’artista Toni Martínez.

 

La seva obra transmet frescor, alegria i desimboltura. Els colors produeixen una llum intensa. La pinzellada i la taca amples disposen l’espai de manera segura, neta i clara. Res hi manca. Res hi sobra.

 

Toni Martínez (Tines) es va formar a l’Escola d’Arts i Oficis de Sabadell en l’especialitat de ceràmica. Després  del seu trasllat a Igualada, corprès per la llum de l’Anoia i La Segarra, decideix dedicar-se a la pintura, assessorat per diversos mestres. I tal com diu Francesc Viladot, professor de BBAA “En Toni té un do natural per la pintura, per la composició i sobretot pel color”.

 

Aquesta és la 7a exposició que s’emmarca en el projecte EXPOSA’T impulsat i organitzat per la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Fundació Mil·lenari i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic.

 

L’exposició es podrà veure del 19 d’octubre al 30 de novembre de dilluns a dijous de 9 a 14 i de 16 a 21.30h i divendres de 9 a 15h.

 

Per a més informació:

Montse Comerma

Fundació Mil·lenari

Tel 93 886 65 10

montse@fundaciomilenari.cattext enllaç