Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
logo

Blog

PREPARA LA TEVA SORT. OPOSICIONS: Ara és el moment!Sessions informatives gratuïtes!

- Administració Pública (dimecres 18/10)*
- Policia local (dijous 02/11)* 

Moltes persones han pensat en algun moment, independentment de la seva formació i especialitat, a accedir a l’empresa pública. 
No obstant,  el contingut de les oposicions és, en molts casos, complex i aliè a la formació i experiències professionals i de coneixement de les persones que volen presentar-se.

Per a la realització de la part teòrica, i també la pràctica, normalment es faciliten un seguit de temes relacionats amb el lloc de treball a cobrir: una part general i una part específica. En tots els casos, però, coincideix en moltes de les persones que pretenen accedir a l’empresa pública un respecte, i a vegades fins i tot temor, en l’estudi de les matèries generals amb un important contingut jurídic i/o procedimental. Però en realitat, la única cosa que necessiten les persones que pretenen accedir a l’administració és motivació, organització dels mètodes d’estudi i, sobretot, explicacions planeres i fàcils dels temaris més generals, que són els que realment provoquen vertigen si no formes part del cos de juristes o experts en administració pública. 

* Cal inscriure's prèviament.

Inici de la formació: 

- Administració Pública (dimarts 24/10)
- Policia local (dijous 23/11) 

 Més informació i matricules