Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
logo

Blog

La Fundació Universitària Martí l’Humà i la Fundació Mil•lenari coordinen ofertes per a la preparació d’oposicions al cos docent del Dep d'EnsenyamentEl passat dimecres 15 de novembre la FUMH va signar un conveni de col·laboració amb la Fundació Mil·lenari de Vic, mitjançant el qual ambdues entitats oferiran als seus centres els cursos de preparació de la programació didàctica per a docents d’infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius.

En concret els cursos s’impartiran a la seu de la Fundació Mil·lenari de Vic, i als espais de la FUMH al Centre d’Art i Noves Tecnologies Can Font a les Franqueses del Vallès.

Al llarg de la seva trajectòria les dues entitats han vingut programant cursos de formació continuada per a docents amb l’opció de preparar presencial o telemàticament la programació didàctica.

Amb aquest acord es pretén ampliar l’oferta de cursos de formació continuada per a docents a Osona i al Vallès Oriental, amb el valor afegit que compten amb l’experiència de formadors/esreconeguts amb llarg recorregut professional.text enllaç