Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
logo

Bonificacions

Bonificacions


  • Saps que pots formar-te a preu zero?
  • Empresari, aprofita les bonificacions per formar els teus treballadors a cost zero!
  • Fundació Mil·lenari assessora en la gestió de la Formació Programada per les Empreses (Formació Bonificada) i els canvis introduïts a partir de la Llei 30/2015.

Totes les empreses disposen d'una subvenció anual per la Formació contínua dels seus treballadors, bonificable a través de les seves cotitzacions socials. D'aquesta manera s'afavoreix la FORMACIÓ dels treballadors en benefici de l'empresa. La gestió és gratuïta si fas un curs amb nosaltres. Si vols saber el crèdit disponible de la teva empresa o vols bonificar la formació dels teus treballadors, contacta amb Elisabet Puig al telèfon 938 866 510, per correu electrònic elisabet@fundaciomilenari.cat o a través del següent formulari:


De conformitat amb l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades personals seran incorporades en un fitxer automatitzat de titularitat de Fundació Mil·lenari, amb la finalitat de poder respondre a les seves consultes. L'informem que les seves dades no seran objecte de cessió a cap altra entitat. Per últim, l'informem que vostè podrà exercir en qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent sobre protecció de dades, enviant un email a: formacio@fundaciomilenari.cat"