Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
logo

Presentació president

Presentació President

FUNDACIÓ MIL·LENARI – CENTRE D’ESTUDIS I FORMACIÓ és una entitat sense ànim de lucre que va ser constituïda l’any 1993 sota el paraigua de CAIXA MANLLEU com a part de la seva obra social i cultural.

Actualment FUNDACIÓ MIL·LENARI resta vinculada a la FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA MANLLEU, de manera que ambdues entitats comparteixen presidència i membres dels Patronats, seguint amb la voluntat de contribuir a la millora social i cultural del nostre territori.

Després d’un període d’incertesa causat per la desaparició de Caixa Manlleu, la FUNDACIÓ ANTIGA CAIXA MANLLEU, amb el suport del BBVA, ha fet un gran esforç per donar continuïtat a gran part de l’obra social i impulsar noves iniciatives.

president

FUNDACIÓ MIL·LENARI treballa amb empenta per continuar essent un centre de referència a la nostra comarca, amb una àmplia oferta formativa, una estreta col·laboració amb les empreses del territori i nous projectes innovadors de caràcter social i cultural. Compta també amb el suport i la implicació d’altres entitats de reconegut prestigi (VODAFONE, ADAMS, AMPANS, CÀRITAS, LA FARINERA-CENTRE D’ARTS VISUALS, etc.) amb qui ha signat diferents convenis de col·laboració per tal de sumar sinergies i millorar l’impacte social.

És centre col·laborador del Servei d’Ocupació de Catalunya i pioner en la impartició dels Certificats de Professionalitat, una formació cada dia més necessària en el món laboral i que ha permès trobar feina a molts dels nostres alumnes. Actualment és un referent formatiu en el sector sociosanitari (amb la col·laboració de les principals entitats d’Osona: FADO, HOSPITAL DE LA SANTA CREU, OSONAMENT, entre d’altres) i el sector forestal (amb la col·laboració de l’Escola Familiar Agrària QUINTANES).

Com a Centre d’Adults homologat pel Departament d’Ensenyament realitza els diferents cursos de preparació a les Proves d’Accés (Cicles Formatius i Universitat). També prepara a aquelles persones que volen superar les Oposicions a l’Administració Pública i la Policia Local.

En l’àmbit cultural cal destacar la Sala d’Art, impulsada amb la col·laboració de l’ESCOLA D’ART I SUPERIOR DE DISSENY per donar projecció i visibilitat als artistes novells; els cicles de conferències i els tallers interdisciplinaris de caràcter divulgatiu.

FUNDACIÓ MIL·LENARI, situada al centre neuràlgic de Vic, compta amb unes magnífiques instal·lacions i equipaments i disposa d’aparcament amb accés directe a les aules.

Però el seu millor actiu és -sens dubte- el seu equip humà, que treballa dia a dia, sense escatimar esforços, per oferir una formació de qualitat i un tracte proper als seus alumnes, amb l’objectiu de donar una resposta personalitzada a les seves necessitats i a la de totes aquelles empreses i entitats que ens fan confiança.

Per a mi és una satisfacció presidir FUNDACIÓ MIL·LENARI, perquè tinc la convicció que s’està fent una magnífica tasca, la qual ens permet encarar el futur amb optimisme i esperança.

Gràcies a tots els que ho feu possible.

Cordialment,

Miquel Torrents i Espuña
President de Fundació Mil·lenari