Si continua navegant entenem que accepta l'ús de cookies.    
logo

Valor afegit

Valor afegit


Fundació Mil·lenari vol donar un VALOR AFEGIT a la seva tasca formativa; té la voluntat d'incidir en la millora integral de la persona i del seu entorn. Per aquest motiu promou projectes socials d'iniciativa pròpia o amb la col·laboració d'altres entitats que també treballen pel bé comú.


JO CUIDO, TU CUIDES, EM CUIDO

Les persones que cuiden d’un malalt, amb un deteriorament físic o cognitiu que altera la seva funcionalitat i autonomia, pateixen un important desgast emocional i físic. L’estrès, la fatiga i l’esgotament provoquen sovint una càrrega difícil de suportar i que, malauradament, sovint els porta a un aïllament social que es coneix com la Síndrome del Cuidador.
Fundació Mil·lenari, amb la col·laboració del BBVA CX i la Fundació Antiga Caixa Manlleu, vol donar suport a aquests cuidadors amb tallers de coaching de suport psicològic i emocional amb la finalitat de millorar la seva qualitat de vida.

em cuido

APRENDRE EN VALORS

La Fundació Antigues Caixes Catalanes, en col·laboració amb BBVA CX, ha creat una guia pedagògica que recull totes les activitats educatives que ofereixen a les escoles com a complement educatiu per als seus alumnes.
Es tracta d'activitats específiques per a infants i joves pensades per fomentar la cultura, l'art i l'educació en els valors. Així com també visites al patrimoni cultural i tallers sobre el medi ambient en entorns naturals, una manera diferent i motivadora d'aprendre per als escolars.
Fundació Mil·lenari col·labora amb el projecte EDUCAR CUINANT que ofereix la possibilitat de reforçar coneixements i alhora assolir bons hàbits i créixer com a persones.

www.guiapedagogica.cat/alimentat/

valors

CONVENI AMB CÀRITAS DIOCESANA DE VIC

Fundació Mil·lenari i Càritas Diocesana de Vic tenen signat un conveni de col·laboració per facilitar la inserció social i laboral de la comarca.
Aquest s’inscriu dins del programa «Empreses amb Cor» de Càritas, el qual promou la implicació de les empreses en realitzar accions de Responsabilitat Social Empresarial per afavorir el benestar social i els valors de solidaritat, justícia, respecte i igualtat, especialment en aquells col·lectius més desafavorits.

càritas

CONVENI VODAFONE

La Fundación Vodafone España i la Fundació Mil·lenari, col·laboraren en la impartició de tallers sobre l’ús de “Telèfons intel·ligents” adreçat a persones majors de 55 anys, amb l’objectiu de facilitar el seu ús, especialment pel que fa a aquelles aplicacions que els poden ser útils en la seva vida quotidiana.

vodafone